"Man var ju glad den stunden"

Haha ser precis på American Idol och Jack Black dök upp och sjöng en Seal låt.. haha.. Han är galen!!

Idag var första jobbdagen efter semestern och det var tungt!! Jag menar det verkligen, stod och gäspade hela tiden.. stackars Jakob.. såg vad jag hade ätit till frukost hela tiden =)
Men annars var det ganska trevligt att vara tillbaka på Rocks.. hehe.. Men det är nog bara för att jag vet att jag bara har en månad kvar att jobba där.. sen ska Sara bli plugghäst! =) Jag måste ju verkligen satsa nu för att bli en så bra lärare som möjligt!! Vill ju vara bäst.. Jakob har gett mig många fina råd inför skolstarten..

1. "Se till att lära känna normalt folk" - Jag är väl inte dum?? haha..
2. "Se till att hamna med såna som är seriösa med sitt studerande, inte med de som festar bäst, Sara!" -       Ooops..Jag vart lite träffad där men jag ska göra mitt bästa för att hamna med plugghästarna.. =)
3. "Se till att verkligen gå iväg hemifrån för att plugga för är du hemma så blir inget gjort...Allt  är viktigare än pluggandet just vid det tillfället.." - Okej.. Jag ska bli seriös.. Pinkyswear! =)
4. "Häng med redan från början med böcker och på föreläsningar.. För du kommer aldrig orka komma ikapp!!" -      Jag är rädd nu!! ='( hehe..

Snart flyttar Snurpan in här! i Nån vecka.. Det ska bli så trevligt!! =)

Nej nu ska jag se på lite Tv sen ska jag gå i säng! =)

Natti Natti!

   Utgången i helgen fanns det visst bildbevis på!! Hahaha.. Anna och Anna! hehe..Och så jag..

   Ja man är ju lycklig den stunden iaf!! Haha...Efter Kottas studentskiva! Jag åkte rutchkana på Carros gård.. Syns ju att man har barnasinnet kvar iaf..Hehe..

"Call Me Irresponsible"

Varför är det så att man alltid springer på folk man inte vill träffa och inte såna man verkligen önskar att man träffade hela tiden? Det är iaf alltid så för mig.. Det kanske är för att man tänker på det för mkt som det aldrig händer.. Som Mr.J har jag inte sett på flera månader.. Vart har Han tagit vägen?? Blir knäpp på det här..

Var iaf och hade shoppingspree med mamma och Moster och Kusin idag.. Värsta släktträffen.. =)
Var in på jobbet och hälsade på också.. Nästan så att jag längtar tillbaka =) Bara för att jag vet att jag ska börja plugga..
Hämtade ut min klocka som har varit på reparation också.. betala inte en spänn för det och det var ju ovanligt annars måste man ju betala överpris för allt som man måste göra.. Extra pålägg på priset helst bara för att det är jag... Handlade (eller OK jag fick de av mamma) Korgar att ha på hatthyllan i hallen.. blev sjukt bra! är så säker på att shoppa pryttlar alltså.. =)

 Imorron hoppas jag på att det blir en Tight utgång.. Med brudarna från kvarteret! Hehe..

Nej undrar om man ska brassa på lite käk så man slipper vara hungrig.. Haha.. ungefär som om jag skulle va utan.. Nej!

Lyssnar just på Michael Bublés nya skiva "Call me irresponsible" Sjukt bra tips på skön Sommar-mys-grill-skiva!

Nej!! Här blir det inga barn gjorda!

   Absolute Hunk! Anyone??

SaraSaraSara

Jag orkar inte blogga idag egentligen men det är ändå reklampaus på Tv nu.. =) Kollar på CSI massa reruns går ju nu sent på kvällen.. så here I am!!

Idag har jag namnsdag 19e Juli.. minns det bara för att en tjej som jag såg upp till när jag var liten sa att hon och jag hade namnsdag samma dag - 19e Juli.. ganska ballt att jag kommer ihåg det.. =) dessa minnen! igen!

Jag har hängt med Snurpan idag igen =) gick runt hela Knivsta och glassa i dess glans.. Knivsta är så vackert.. hehe.. eller nåt!

Morsan och Moster Ida Rikard och Fredrik var här och fikade med en cup of Java och morotsstavar och gurkstavar med dipp idag också.. så nu har jag diskat och städat efter att de varit här.. blir nästan knäpp på mitt eget kontrollbehov.. =) Allt måste vara på sin plats.. knepigt värre.. Kan inte rå för det! Men det är mkt trevligt när folk är och hälsar på.. Me like it..

Hoppas det blir fint väder imorron.. då kanske man kan få lite fredagskänsla! =) Håller tummarna!
Ska försöka komma i säng snart så jag orkar upp och tvätta imorron!

nej nu är det dags för CSI igen.. måste ha min odelade uppmärksamhet.. =)

Jag saknar min pappa! men fort han ringer har jag inte tid att surra med han! Varför är det så??


Hejdå Hejdå Hejdå!!

D-day

Igår var dagen jag kom in på Lärarlinjen!!! =) på mitt förstahandsval.. jag är såå sjukt nöjd! Jag ska börja en ny Era i mitt liv... vill någon med? hehe..
Detta firades med att åka med Snurpan till Karin och bada all damp ur kroppen.. jag ville bara skrika av lycka.. Ni vet som Ronja Rövardotter skriker sitt vårskrik.. precis så.. men vadå folk kanske skulle tycka jag var galen då och det vill man ju inte.. =) så det vart bara ett töntigt skrik när jag doppa min underbara kropp i vattnet som var iiiiskallt.. efter att vi hade dampat klart så drog vi tillbaka till Knivsta och köpte varsin firarpizza!! har ni tagit en sån nån gång? Det smakar tusen gånger bättre än vanligt.. Fast iof hade nog surströmming smakat gott också i det lyckruset... hehe..

 Karin Sara Ida

När vi hade ätit klart satt vi och diskutera en massa minnen.. från barndomens glansdagar! hehe.. Bara någon hjälper en att minnas en bit så börjar man genast att simma vidare i tankarna och så sitter man där djupt försjunken i en massa trevligheter.. och det är såna minnen man inte kan förklara för andra.. bara en massa flashbacks som kommer.. fragment av saker och ting.. som man knappt förstår själv.. och ibland kommer den där känslan man hade Då tillbaka.. Det är häftigt! =) 

Idag har jag verkligen bara sovit.. sov till två.. sen gick jag upp hämtade Ida åkte till ICA och kom hem och laga kött med pommes och bea sen slockna vi i varsin ända av soffan!! =) låg och tryna.. i två och en halv timma! Fattar inte hur jag kan vara så trött!! heelt galet.. måste ta mig ur den här sömngrejjen innan veckan som kommer för då börjar jag jobba igen.. Jaja..

Nej nu ska jag glida vidare in i Tv:n!

Hehe.. 

Hejhejhej!  

min helg som vart!

Fredag natt kom jag isäng 4.00 för att jag var chaufför åt Ida Rikard Magnus och Karin.. mkt trevligt.. satt hemma hos Snurpan och de andra drack öl och jag cola.. sen åkte vi Ford in till stan och gick på pitchards eller vad det hette..

Sen skjutsade jag hem alla förutom Rikard så hämta han och Jag Ols och hans polare på ARN.. de kom hem från Bulgarien.. men det hade tydligen vart ganska dassigt... men anyways så åkte vi hem.. och jag dök ner i min säng.. Och sov och sov och sov sen vakna jag och åkte in till Uppsala för att hämta Carro och köpa champagne apelsinjuice och mat.. =) mimosa.. =)

Sen åkte vi till mamma hon och jag för att måla hennes naglar.. sen åkte vi hem och satt och drack och drack och drack.. knäppte tyvärr inga kort.. glömde det!! typiskt mig..

Sen kom Fredrik och Gurkan och hälsa på.. så blev jag och Carro hungriga så då åkte vi till Eddie på Statoil och åt korv med mos.. sen åkte vi hem igen och då börja bgrabbarna dricka också.. men fredrik blev bara trött. sen kom David och sen klicka vi runt på YouTube hela kvällen =P ..

Sen idag käkade jag och Carro Thaimat.. smarrigt som fan.. och sen kika vi på Tv sen åkte vi till IKEA och sen skjutsade jag hem henne.. sen har jag åkt runt med Mammsen och moster och haft lite sightseen.. Jepp thats about it..

   fint det blev i hallen va???

  visst var klockan fin??!!

Puss hej hej..


Tekniken är för svår för alla förutom Moi!

  Nu säger jag GodNatt.. så här sliten känner jag mig!!

Förresten hittade jag min försvunna text..hehe jag övervann tekniken!! Moahaha.. Så varsågod att läsa två praktiskt taget likadana inlägg.. nu ska jag ta nattciggen och sen kojsa... och kanske läsa min nya skvallerblaska.. muuums!!

hehe hejdå!!

Sammhällstjänst

Jag har slitit som ett djur idag.. ojoj..

Ähh börja dagen med att snooza ett par timmar (jag har fortfarande sem.) sen gick jag upp, kolla på Oprah och sen laga jag lite krubb.. maks and korv.. mkt smarrigt och en massa ketchup.. riktig kokerska är man.. haha.. halvfabrikat är fint det.. men helt ärligt.. vadå ska jag stoppa korv?! ALDRIG..!! (fick en syn om att folk skulle stirra stint på mig och säga att halvfabrikat är minsann inte rätt väg här i livet, därför gick jag i försvarsposition =) haha.. livlig fantasi har man iaf..)

Anyways så ringde Fredrik och sa att han var på väg hem (Gud vad jag tjatar om Fredrik..haha..) så då börja jag knata bort till han för att hjälpa honom få ordning på sin lägenhet och jag menar det var inte som att det var EN dammråtta och ett par jeans på golvet.. =) Det var minsann minst tolv jeans, 40 tröjor, kepsar och en sanetär olägenhet av damm och smuts och matrester! haha.. innan jag skulle hamna i den sitsen så skulle jag behöva bryta alla ben i kroppen.. men vadå han är ju ungkarl..! Då känns det ändå rätt OK.. =) Jag tar han i försvar hör ni det? hehe.. Det vart jäkligt bra iaf.. blev riktigt fint och genom en ommöblering så blev det en helt annan lägenhet.. =) Jag vart sjukt trött, sliten och svettig iaf.. det var min samhällstjänst iaf! =)

Vi ska åka på shoppingspree på IKEA vid nästa lön och shoppa på honom kuddar och bord och massa andra bra saker.. jag blir så glad när andra får fint hos sig.. HIHI..

Nej men annars så ska jag tvätta imorron och sen ska jag nog jaga runt med dammsugarn lite imorron.. jag kan fan inte slappna av.. jag säger alltid att jag bara ska vara hemma en hel dag och kika på film men jag vet fan inte hur man gör.. vad gör man på ledig tid? och hur fan kan man lära sig att slappna av?? jag blir tokig!!

Var och grillade igår hos Mange med Ida och Rikard och en massa människor.. mot förväntan så var det ganska trevligt.. Hade räknat med att det skulle bli dassigt... Men som sagt så blev det trevligt.. Störigt av mig och ha en sån inställning men jag antar att det är därför jag oftast har roligt.. bara för att jag inte förväntar mig att det ska bli guld och gröna skogar.. på så vis så blir man ju iaf inte besviken.. Nu när jag tänker efter så är jag så med människor också.. tankeställning!!

Nu ringde min syster.. Hon är så knäpp!! Balle! HAHA..

På lördag blir det Mimosa på min balkong med Carro!! =) 

Undrar om Snurpan och Rikard hyrde Paris Hilton på statoil för den var slut när jag kom dit.. så jag fick hyra en annan =( stööörigt... Bara för att Rikard äääälskar såna filmer!! HAHAAHAHAAHA... Jag är så förbannat rolig.. =)

Just nu lyssnar jag på Emilia!! Can it get any better??!! HAHA..

"I can see the first leaves falling
It's all so yellow and nice
It's so very cold outside
Like the way I'm feeling inside"

Kloka ord är början på en bra dag!!

Ähh... slitsamt slitsamt!!

Vinkivink!!


Sammhällstjänst/Krig/Klokt

Nu gråter jag!!

För jag skrev minnsan om hela mitt liv nyss och en massa fyndiga saker och när jag tryckte förhandsvisa så försvann hela skiten! Jag ska fan inte hålla på med såna här saker alltså.. det är orättvist!! Snyyyyyft...

men iaf så handlade inlägget om att jag har hjälpt Fredrik möblera om och städa hans lägenhet och att det blev skitbra! jag kallade dagens blogg för samhällstjänst så var jag jättefyndig med det ordet i min text men inte fan kommer jag ihåg hur det gick nu!! jag blir så less.. såna här saker kan få mig att bryta ihop liksom..
Jag kan tänka mig att jag skulle bli galen ifall min lägenhet brann  upp.. ungefär samma känsla som jag tror jag skulle ha då har jag nu... typ som foton och sånt kan man ju inte köpa eller ersätta eller minnas, på samma sätt minns man inte texter som man skrivit eller saker man sagt.. så himla tråkigt liksom!!

Men anyways så lagade jag makaroner och korv till lunch idag.. halvfabrikat tänker ni nu men vafan ska jag stoppa korven först eller? och göra min egen pasta! i sånt fall skulle jag ju inte ha tid med allt annat jag ska göra.. "OKEJ Sara lägg ner.. sluta vara så arg" säger jag åt mig själv!! psyyk.. HAHA..

jag haer sorterat tvätten inför imorron iaf.. ska nämligen prova på maskinerna där och se hur det går.. Jag gillar ju att tvätta så det ska nog gå bra iaf! =) bara inget skiter sig och eller att jag försover mig.. det vore ju en mardröm..

Jag är på god väg att skriva mer än i förra bloggen som försvann nu!

Lyssnar på Emilia nu.. den påminner mig om tiden som passerat.. jag får flashbacks.. minns när den kom ut.. 1998 liksom.. helt galet vad tiden går fort! det är liksom nio snart tio år sen.. okej där överdrev jag om att det är tio år sen men iaf.. =) lägga till och dra ifrån!! hehe..

"I can see the first leaves falling
It's all so yellow and nice
It's so very cold outside
Like the way I'm feeling inside"

Kloka ord mina vänner!

min syster ringde förut och sa att hon minsann var på väg hem och att hon skulle ringa då men inte har hon ringt inte.. Balle! tööönt!! =)

Anyways så kommer Carro hit på lördag och dricker mimosa på min balkong och imorron ska jag tvätta och igår var jag på grillkväll hos Magnus.. Trevligt.. Än en gång blev det bättre än mina förväntningar! =) Nice..

får väl se vad som händer övrig tid..

Fick precis ett mail från Delia! Hon hade det bra nu när hon var framme i USA men resan dit hade varit förjävlig.. alla säkerhetskontroller blev hon stoppad i och hennes båda plan var försenade.. ojoj.. det är inte lätt att vara Delia nu inte =).. men jaja..

Nu ska jag kika på film jag hyrde från Statoil.. Ida och Rikard hade nog hyrt Paris Hiltons nya film för den var minsann slut nu när jag skulle hyra den =) hehe..

Nej nu ringde Anna..

hejdå hejdå!





min kaotiska dag!!

nu så.. sitter jag här och ska beskriva min icke händelserika dag!

dagen började med att jag blev väckt av min kusin Stina vid halv elva och hon var redan redo att sätta sig i bilen och köra tillbaka till ESkilstuna efter en hård helg =) Jag har absolut inte ett dugg hört hur duschen har varit på, hårfön och att hon har ränt runt i lgheten.. helt galet.. skulle kunna sova igenom en orkan som gör att taket lyfter!

Anyhow så gick jag upp till dörren och kramades hejdå och sen sprang jag tillbaka till sängen och drog täcket över huvudet! sov till (jag skäms) halv tre.. oj oj oj.. men så tänkte jag efter lite ångest i en halvtimma att vafan jag har faktiskt semester!! =)

men iaf så tankade jag in en del skivor in i min dator.. så att jag kunde lägga in de på min mp3.. sånt där som man aldrig orkar böka med annars..sen kom anna in på msn och surrade lite med mig ahh och fredrik också.. så samlades vi vid min bil så åkte vi ner till ICA i mjukisar och med trötta ögon och handlade lite överlevnadskost.. typ mjölk och bröd och yoghurt.. så hänkade fredass med mig hem (och nu stirrar han på mig som en katt måste nog klia han bakom örat =) nejdå) så lagade jag köttfärssås med spagetti.. och så har jag diskatr efter helgens matintag..

jävlar vilken dag alltså.. vad är klockan?? ahh 21.00.

Vart tokfull i lördags iaf.. var hos min kusin Erik och hans tjej Anna som fyllde år.. de andra grillade men jag är så rutinerad att jag hade med mig rostbiff och potatissallad.. mkt.. trevligt.. händelserik om inte annat!! usch Jag ska verkligen aldrig mer dricka så att jag måste gå och gå och gå en timma innan jag ens kan lägga mig ner för jag är så tankad.. ojoj.. sen ringde jag run t till en massa folk tydligen.. förlåååt!!  minns inte ens vad jag surrat om men jag har iaf pratat med alla på festen iaf.. kan tänka mig hur det lät...
"Jag tyyycker om dig schååå myyycket.. hick.. jag lååååvar!!" ellerr nåt liknande..

förhoppningsvis har jag fixat så att Calle ska komma och borra ett par hål så att jag kan få upp mina hyllor på mina väggar.. håller tummarna...

Annars så är jag ganska dassig!!!

  Utekväll med Anna och Ida för nån helg sen... kom hem vid 4.00 och sen jaga jag och Anna hem och åt frukost.. haha.. sen i säng vid 5.00....


  Hejdå hejdå... vinkivink...


sara

sara

uppdatering



Då var det dags att förtälja hur det ligger till igen..

Midsommar har passerat och den var sjukt kul! =) tack vare att Carro kom upp till mig i Mora och rassla runt med mig där.. haha.. hon kom upp på torsdan och åkte hem på söndan. Vi hann med både det ena och det andra.. =) liten minisläktträff, resa majstång och krogen och grabbar.. ni förstår säkert vad som hände om ni känner oss.. hehe.. nej så farligt var det inte! jag lovar..

annars så jobbar jag bara på lördag och sen har jag semester i två veckor.. har inte riktigt planerat vad som ska hända men det visar sig väl.. hoppas nåt roligt händer iaf..

På tisdag åker Delia till USA i hela tre veckor.. fyfan kommer bli tungt! fattar inte att två människor kan vara så sjukt lika.. haha.. hon är störtskön precis som mig =) .. nej men vi ses ju när hon kommer hem.. men hon ska iaf maila mig hela tiden för att rapportera vad som händer där borta.. lär väl få göra detsamma..

Fredrik är hos mig nu och vi kollar på en jean claude van damme film.. pissdålig så jag bloggar istället.. =) han är sååå gooo,,, =)

ähh ses!