Bullseye

Jag tackar GUD för att regnar idag!! då slipper jag gå ut och gå som jag hade tänkt det.. eller så är det en lame ursäkt för att slippa. Finns ju faktiskt inget dåligt väder bara dåliga kläder. pff!!
Jag såg SATCfilmen igår eller inatt om jag ska vara ärlig! den har verkligen allt. Humor, sorg, lycka.. jag kan inte beskriva hur den påverkar mig! :)

Annars är det OS som gäller och snart ska jag ta tag i disken och micron. Grejen är den att jag hade tänkt att lätta ur sängen vid 8.00 imorse men det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig.. 14.00 lämnade jag den sköna sängen.. även fast E ringde typ tusen gånger för att försöka få mig att gå upp så gick det inte.. jag Fattar inte vad som tagit åt mig.. förslappad helt enkelt! :S

Såg en bra dokumentär på femman om överviktiga.. En tjej pratade om alla ursäkter hon använt för att rättfärdiga att inte ta tag i det.. jag kände mig som en darttavla medan hon sulade pilar på mig! BULLSEYE, everytime! Jag trodde jag var ensam...

hejdå.

Korv, massvis med Korv!



Knatte (Anna Jansson) och Fnatte (Anna Westring) låg och kurade i sängen innan vi skulle sova! sjukt rolig bild haha.. den är inte alls arrangerad!! de hamnade bara i samma ställning =) Tjatte (Jag) låg i min säng och pratade med en av de typ hela natten =) de fick sova i omgångar!! typ.. Det var en hysterisk Moraresa tripod gav sig ut på! det mesta handlade om mat KORV! jag älskar korv, i alla dess former.. Korv med bröd, korv i skivor, kokt korv, grillad korv, korv på mackan etc etc! jag tror jag ska ta ett uppehåll från korven ett tag!! En välbehövlig paus..




 

Jag hittade en stor björn på Orsa björnpark! under hela vistelsen i mora regnade det förutom under den tiden vi var inne på parken :O diirket när vi skulle gå genom grindarna för att komma till bilen så fortsatte det att spöregna!! helt otroligt.. Skräpiga tyskar som gapar och skrikar gillas inte! överallt och ingenstans, skrämde bort alla fina björnar ut i skogarna!! SKRÄP!



Jag skulle visa min mest rädda min (eller nåt) det misslyckades och istället ser jag ut som ett frak.. kanske skulle sättaas i bur och visas runt på diverse ställen... Anna och Anna skulle kunna få vara mina skötare! haha..

God natt Sverige!

Hejdå!

..så gör den bara mig tröttare och mer less!

Ikväll är en halvdålig kväll.. när jag tänker på det närmare så suger den :S
Jag försökte njuta av Sex and the city men det gick inte, vad är problemet, det fick mig bara att känna mig mer uttråkad! Hur är det ens möjligt? :O
Jag är absolut inte gjord för att vara ledig. Allt jag väntar på jämt är att få vara ledig men sen när jag väl är det så blir stillheten för påträngande och istället för att göra mig pigg så gör den bara mig tröttare och mer less!
När fan ska man bli nöjd?

Hur kan några små ord, en vinkling i rösten på en annan människa få en att reagera så mycket? Hur vet man att det blev dålig stämning utan att behöva uttala den? Känner man då den andra eller är det då man ska springa för att man aldrig kommer lära känna den? Jag har så svårt att tyda signaler, är det ens några signaler? Jag är bara förvirrad! HELA tiden!

Men det är ju kul att man har semester! KUL! Kul att man kan ta sig nånstans med sin fina budget, kul att man inte ens har råd att fantisera ihop en resa för tom det kostar ju ffs pengar, typ! Man hinner ju få ångest för alla pengar man gör av med innan man ens fantiserat ihop det man vill köpa! I hates moneys! I HATES!!

Tänkte på en scen ur SATC där Carrie och Aidan blir ihop igen andra gången.. när Aidan kommer och kastar sten på Carries fönster och de båda springer mot dörren, där båda två vet att allt de vill är att få vara i varandras armar, och när de väl möts så säger de inget utan bara känner varandras inre, jag vet inte men jag tror det är Kärlek! Pff.. Kärlek! I HATES KÄRLEK!

Godnatt!

Hejdå.

Jag förstod inte riktigt vad han menade..

Svårtolkat
Varför beständigt
ska upplevas
Utöver det vanliga
existerar inom,
inom allt
Kräver ett svar

Vad finns egentligen.. Hade ett underligt samtal med en vän i fredags, vi kanske hade druckit ett par glas vin för mycket.. Han kom med förslaget att allt bara existerar i folks huvud.. Att han inte stod mitt framför mig egentligen utan han fanns bara som impulser till min hjärna.. Jag förstod inte riktigt vad han menade.. Jag är nog för dum för mitt eget bästa, endel saker är jag faktiskt ganska glad över att jag inte förstår eller tänker på, man lever ju som bara en gång här i livet och borde man då inte tänka på nåt roligt istället för krångligt? jag vet helt ärligt inte..
Vi snackade även om att om man såras av hur någon beter sig illa eller säger nåt dumt till en, så är det den som tar illa upp, som har problem.. eller det var mest Han som pratade om detta,
återigen så stod jag mest och försökte förstå vad han pratade om
Han menade alltså att den som reagerade på vad den andra gjorde eller sa var den som hade problem, medan jag propsade på att den som nu sa eller gjorde dessa saker för att såra hade det ursprungliga problemet..
Tillslut satte jag P för den här diskussionen för den gick djupare än jag kunde dyka..

Annars så var fredagen mysig.. Ida åker till Botswana idag!
Kusligt, rysligt men ändock så fasligt spännande för henne, hon är så duktig och modig min vän Ida!

Nu ska jag sova på saker och ting!

Godnatt Sverige!

Hejdå!

Kulan och snärtan

Häromdagen var jag på "beachen" (särsta) här i Knivsta och badade med Fredrik och Martin, vi ligger helt fredligt och solar i den stekande värmen (i världens myrstack visar det sig, det var Martin som valt platsen så vad hade man väntat sig...)
en väldigt intressant konversation utspelar sig, ca EN decimeter bakom mitt huvud, där en tjej (som troligtvis är från Märsta och tror att hon åkt utanför hennes fina område och åkt till det slummiga Knivsta, slum som slum liksom! same shit different names!) hon kastar iaf en slags amerikans fotboll mellan henne själv och en udda kille som är en kille som tycker väldigt mycket om sig själv.. Det visar sig att han köpt denna bollen i USA, tydligen har det hänt en massa spännande saker i USA enligt honom men det är en annan historia... Anyhow så utspelar sig endel av konversationen såhär:

Han: Jag kallade ju mig för kulan förut, det vet du väl?!
Hon: Ja just det.. hihihihi.....
Han: I USA så kom jag på ett bättre smeknamn..
Hon: GUD va kul!
Han: Bullit, det är mer tryck i det!! HAHA
Hon: Coolt! hihihi...

Hon verkar vääldigt impad och han står och spänner sig mer än värst! Jag var förfärad över situationen och drog med grabbarna ner och doppade mig.. mina skavsår i öronen har iaf börjat läka nu! Jag är glad! =) Men vemfan hittar på ett smeknamn på sigsjälv?!?! det var inte som om han var ironisk överhuvudtaget! det var på fullaste allvar!
Ojojoj.. jag tror jag avlider!

nu ska jag vila inför kvällen med Ida och crewet!

hejdå.